GUESTBOOK

We zijn benieuwd naar jouw mening!
Ben je bij ons concert geweest? Laat ons dan hieronder weten wat je er van vond.

13 thoughts on “GUESTBOOK

 1. Het lunchconcert 24 nov 2014 in de hall van de stopera was een grote verrassing. De accoustiek is daar echt niet ideaal, maar de klankkleur was geweldig en zeker de uitvoering.
  Dank voor deze Beethoven,

 2. We hebben jullie vanavond gehoord in Culemborg samen met pianist Jeroen van Veen. Een prachtige voorstelling, mooie combinatie. We hebben genoten.

 3. Beste leden van Vespucci,
  Ik zag en hoorde jullie enkele jaren geledenin de Buiksloterkerk in Amsterdam Noord, waar ik regelmatig naar toe ga. Ik vond het een mooi concert. Ik kocht daar jullie cd “Debut”. Deze is nu een van mijn favorite klassieke opnamen met mooie uitvoeringen en prachtig geregistreerd.
  Ik wens jullie veel succes met de nieuwe cd.

 4. Wij hebben echt genoten van de uitvoering op 22 augustus op Texel.
  Een goed programma, met intense muziek.
  Hoop jullie kwartet nog vaker te ontmoeten.

 5. Bedankt voor jullie prachtige concert in de Buiksloterkerk. Het was niet te merken, dat dit voor jullie onzekere tijden zijn. Er werd meeslepend en met toewijding muziek gemaakt. Prachtig!
  Dank ook voor de toelichtingen. Het heeft mij geholpen de muziek beter te verstaan.
  Dank jullie wel!

  Pieter van Dam

 6. Gisteren met mijn vriendin de uitvoering van Mendelssohn, Vasks & Grieg bij mogen wonen. In Harderwijk, helaas niet in Amsterdam.
  De venue in Harderwijk (de locatie van het lokale Apostolische Genootschap i.h.k.v. de randmeerconcerten) deed de voorstelling geen recht.

  Vasks is minder ‘my cup of tea’, maar Mendelssohn & Grieg waren prachtig om te horen en te beleven. Dank daarvoor.

 7. Wat een prachtig concert vanavond in de Buiksloterkerk met 2x de Kreutzersonate (Beethoven en Janacek) en het verhaal van Tolstoj, genoten van het intense spel en de scherpe contrasten. Jullie zouden dit programma ook moeten uitvoeren op Wonderfeel, festival deze zomer weer in sGraveland als er nog ruimte is in het programma!!

  • Oh bedankt voor uw fijne reactie! Ja, Wonderfeel zou leuk zijn. Wel moeilijk om er tussen te komen, maar wie weet lukt het ooit.

   met groeten!
   de Vespucci’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.